Inloggen

  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
image image image image
Voor allerlei zaken die te maken hebben met uw computer biedt C.I.S. al sinds 2000, naast onze winkelverkoop, een uitgebreid dienstenpakket. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

computer reparatie

Reparaties van PC’s, laptops, monitoren, printers, etc.

Vaak is het vervangen van defecte onderdelen van uw PC of laptop een kostbare aangelegenheid. In veel gevallen zijn deze dure onderdelen nog te repareren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.
CIS heeft een eigen technische dienst waar gerepareerd en geassembleerd wordt. Door de snelle reparatie dienst is uw systeem meestal binnen één werkdag gereed. De reparaties lopen uiteen van het inbouwen van onderdelen tot het verwijderen van virussen en spyware. Door de geavanceerde test apparatuur is het mogelijk om uw hele systeem hardware matig door te lichten, hierdoor kunnen bijvoorbeeld geheugen problemen worden verholpen.


buitendienst cis

Installatie/reparatie aan huis en kantoor

U kunt er bij ons voor kiezen om de reparatie/installatie bij u aan huis uit te laten voeren. Voor u dus geen gesleep met uw apparatuur. Haal- en brengservice! Mocht het nodig zijn om uw computer op te halen om te laten repareren in onze winkel dan kan dit vanaf elke gewenste locatie. Daarnaast kunnen we hem gerepareerd op een andere locatie afleveren. Wel zo handig als u geen zin/tijd heeft om thuis op 1 van onze monteurs te wachten.


nieuwe computer

Nieuw computer systeem, upgrading en uitbreiding

Bent u op zoek naar een nieuwe computer, en heeft u geen idee wat u wilt gaan aanschaffen. Wij kunnen u helpen. Door rustig de tijd te nemen voor elke klant is het mogelijk om al uw wensen en eisen op papier te zetten, met deze punten kunnen wij u van een goed advies voorzien en kunnen wij een vrijblijvende offerte aanbieden.
Bij het aanschaffen van een nieuwe computer wordt de software door ons op het systeem gezet, zodat u thuis direct aan de slag kunt. Tevens is het mogelijk om de gegevens van uw oude pc (zoals documenten en e-mail) over te zetten op uw nieuwe systeem.
Te weinig geheugen in uw PC of laptop? Harde schijf te klein geworden? Volstaat uw software niet meer?
CIS kan uw PC of laptop weer up to date maken.


tang

ADSL/Kabel aansluiten, aanleggen van draadloze netwerken


Internet is bijna niet meer weg te denken uit de maatschappij, daarbij hoort ook een snelle Internet-verbinding zoals ADSL of Kabel internet.
Op afspraak kunnen wij dit bij u thuis of op kantoor aansluiten (ook draadloos) zodat u binnen no-time lekker kunt genieten van het Internet. Ook wanneer U thuis met meerdere mensen regelmatig online bent, kan het handig zijn om een draadloos) netwerk aan te leggen. CIS kan dit bij U thuis of op kantoor aanleggen.


 

pccleaning

PC cleaning


Net als bij andere elekrische apparaten worden ook computer systemen vuil van binnen. Dit kan ernstige gevolgen hebben. Een grote hoeveelheid stof in uw pc kan er voor zorgen dat u koelings problemen krijgt.
Koelvinnen kunnen vastlopen doordat zij bedolven raken onder een dikke laag stof. Hierdoor worden sommige componenten (die van koeling afhankelijk zijn) te warm, waardoor zij schade oplopen en in sommige gevallen zelfs stuk gaan. Daarom is het belangrijk ook uw pc van binnen goed schoon te houden.
Het is mogelijk om uw pc bij C.I.S. computers te laten schoonmaken, uw pc wordt bij ons schoongeblazen met gedroogde persclucht.

Waarom C.I.S.?

Voor 13:00 besteld, morgen in huis
offline afhalen en betalen in de winkel
online betalen en laten bezorgen
veilig betalen

TWITTERintel

microsoft

sbpi_us_rgb


ictwaarborg

Belangrijk: Copyright informatie

Alle op deze site vastgelegde werken als HTML code, teksten, illustraties, afbeeldingen en foto's zijn copyrighted CIS of van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomiatiseerd gegevensbestand en of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij electronisch, mechanisch, door fotokopiëen, opnamen, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schrifelijke toestemming van C.I.S. Computers & Supplies.
Voor het overnemen van gedeelten van deze site in artikelen, readers en andere werken (artikel 16 Auteurswet) dient men zich te richten tot C.I.S. Computers & Supplies.