Inloggen

  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
image image image image

CIS kwaliteit

Welkom bij C.I.S. Computers & Supplies

Bent u op zoek naar een nieuwe computer en heeft u geen idee wat u wilt gaan aanschaffen? Start uw computer niet meer op? Lastig te verwijderen virus? Draadloos netwerk aanleggen? C.I.S. Computers & Supplies kan u helpen.

Al meer dan 10 jaar zijn wij een begrip in Aalsmeer, Kudelstaart en omgeving en in Krommenie, Wormerveer en de Zaanstreek.
Voor het aanschaffen van een nieuwe computer nemen wij voor elke klant ruim de tijd. Niet aan de kassa, maar in een afgeschermd gedeelte van onze winkel is het mogelijk al uw wensen en eisen op papier te zetten. Met deze punten kunnen wij u van een goed advies voorzien en een vrijblijvende offerte aanbieden.

Voor het repareren van uw computer, bij uw thuis of op de zaak, hebben wij een eigen technische dienst die reparaties verzorgd in de winkel of bij u op locatie.

Inmiddels werken we voor diverse ondernemingen, waaronder ZIGGO, waar wij kabelaansluitingen voor regelen.
U kunt er van verzekerd zijn dat na aanschaf van hard- en software bij CIS u jarenlang onbezorgd plezier heeft.

Leerbedrijf:
C.I.S. Computers & Supplies is een Ecabo erkend leerbedrijf (ROC-Scholen). Wij bieden stageplaatsen aan voor studenten van een ICT opleiding. Deze stagiaires zijn onder begeleiding door onze vaste  medewerkers en kunnen zo kennis maken met de ICT in de praktijk en worden opgeleid tot ervaren ICT-medewerkers.

U kunt op deze website verder lezen wat wij doen en voor u kunnen betekenen. Met een breed scala aan diensten, zoals een eigen buitendienst (regio Aalsmeer, Hoofddorp, Kudelstaart ) en gecertificeerd personeel bedienen wij zowel de zakelijke- als de particuliere markt.

Certificeringen

Microsoft Small Business SpecialistMicrosoft Small Business Specialist
Microsoft beveelt C.I.S. Computers & Supplies als gecertificeerd Microsoft Small Business Specialist aan voor MKB met Windows-server. De certificering houdt in dat C.I.S. Computers & Supplies de juiste advies- én technische competenties in huis heeft, om voor elke MKB klant een passende Microsoft oplossing te kunnen bieden

Microsoft Certified PartnerMicrosoft Certified Partner
Een Microsoft Certified Professional is een door Microsoft gecertificeerde specialist. C.I.S. beschikt over deze certificering.

ictwaarborgICTWaarborg
C.I.S. Computers en Supplies is aangesloten bij ICTWaarborg. CIS onderscheidt zich hiermee door Kwaliteit, Kennis, Service en betrouwbaarheid en geeft u een deskundig en betrouwbaar advies. Tevens gelden aparte garantieafspraken en kun u bij geschillen een beroep doen op de geschillencommissie van ICTWaarborg.
microsoft certified partnersbpi_us_rgb   nlcw_keurmerk   ictwaarborg   intel channel partner premier member   microsoft oem system builder

Waarom C.I.S.?

Voor 13:00 besteld, morgen in huis
offline afhalen en betalen in de winkel
online betalen en laten bezorgen
veilig betalen

TWITTERintel

microsoft

sbpi_us_rgb


ictwaarborg

Belangrijk: Copyright informatie

Alle op deze site vastgelegde werken als HTML code, teksten, illustraties, afbeeldingen en foto's zijn copyrighted CIS of van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomiatiseerd gegevensbestand en of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij electronisch, mechanisch, door fotokopiëen, opnamen, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schrifelijke toestemming van C.I.S. Computers & Supplies.
Voor het overnemen van gedeelten van deze site in artikelen, readers en andere werken (artikel 16 Auteurswet) dient men zich te richten tot C.I.S. Computers & Supplies.