Inloggen

  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
image image image image

CIS kwaliteit

Welkom bij C.I.S. Computers & Supplies

Bent u op zoek naar een nieuwe computer en heeft u geen idee wat u wilt gaan aanschaffen? Start uw computer niet meer op? Lastig te verwijderen virus? Draadloos netwerk aanleggen? C.I.S. Computers & Supplies kan u helpen.

Al meer dan 10 jaar zijn wij een begrip in Aalsmeer, Kudelstaart en omgeving en in Krommenie, Wormerveer en de Zaanstreek.
Voor het aanschaffen van een nieuwe computer nemen wij voor elke klant ruim de tijd. Niet aan de kassa, maar in een afgeschermd gedeelte van onze winkel is het mogelijk al uw wensen en eisen op papier te zetten. Met deze punten kunnen wij u van een goed advies voorzien en een vrijblijvende offerte aanbieden.

Voor het repareren van uw computer, bij uw thuis of op de zaak, hebben wij een eigen technische dienst die reparaties verzorgd in de winkel of bij u op locatie.

Inmiddels werken we voor diverse ondernemingen, waaronder ZIGGO, waar wij kabelaansluitingen voor regelen.
U kunt er van verzekerd zijn dat na aanschaf van hard- en software bij CIS u jarenlang onbezorgd plezier heeft.

Leerbedrijf:
C.I.S. Computers & Supplies is een Ecabo erkend leerbedrijf (ROC-Scholen). Wij bieden stageplaatsen aan voor studenten van een ICT opleiding. Deze stagiaires zijn onder begeleiding door onze vaste  medewerkers en kunnen zo kennis maken met de ICT in de praktijk en worden opgeleid tot ervaren ICT-medewerkers.

U kunt op deze website verder lezen wat wij doen en voor u kunnen betekenen. Met een breed scala aan diensten, zoals een eigen buitendienst (regio Aalsmeer, Hoofddorp, Kudelstaart ) en gecertificeerd personeel bedienen wij zowel de zakelijke- als de particuliere markt.

Certificeringen

Microsoft Small Business SpecialistMicrosoft Small Business Specialist
Microsoft beveelt C.I.S. Computers & Supplies als gecertificeerd Microsoft Small Business Specialist aan voor MKB met Windows-server. De certificering houdt in dat C.I.S. Computers & Supplies de juiste advies- én technische competenties in huis heeft, om voor elke MKB klant een passende Microsoft oplossing te kunnen bieden

Microsoft Certified PartnerMicrosoft Certified Partner
Een Microsoft Certified Professional is een door Microsoft gecertificeerde specialist. C.I.S. beschikt over deze certificering.

ictwaarborgICTWaarborg
C.I.S. Computers en Supplies is aangesloten bij ICTWaarborg. CIS onderscheidt zich hiermee door Kwaliteit, Kennis, Service en betrouwbaarheid en geeft u een deskundig en betrouwbaar advies. Tevens gelden aparte garantieafspraken en kun u bij geschillen een beroep doen op de geschillencommissie van ICTWaarborg.
microsoft certified partnersbpi_us_rgb   nlcw_keurmerk   ictwaarborg   intel channel partner premier member   microsoft oem system builder

Er zijn eind 2014 bijna drie miljard mensen online. Dat is 7,9 procent meer dan eind 2013 en komt neer op ongeveer 40 procent van de wereldbevolking.

Dat maakt de International Telecommunications Union (ITU) bekend in zijn jaarlijkse rapport.

Eind 2013 waren er nog 2,71 miljard mensen die gebruikmaakten van internet. Eind 2014 moeten dat er 2,923 miljard zijn. Volgend jaar zal voor het eerst de grens van 3 miljard worden doorbroken.

Brahima Sanou, directeur van de ITU, benadrukt echter dat 4,3 miljard mensen nog steeds niet online zijn en dat 90 procent van deze mensen in ontwikkelingslanden woont. "6 procent van de mensen in ontwikkelingslanden heeft toegang tot vast breedbandinternet tegenover 27,5 procent in ontwikkelde landen. En de groei neemt af", aldus Sanou.

Mobiel internet

De beschikbaarheid van mobiel internet blijft tegelijkertijd fors groeien en internet via mobiele netwerken zal eind 2014 voor ongeveer een derde van de wereldbevolking beschikbaar zijn.

Het verschil tussen ontwikkelde landen en ontwikkelingslanden blijft ook hier groot, stelt Sanou. In ontwikkelde landen heeft 84 procent van de mensen toegang tot mobiel internet en in ontwikkelingslanden is dat slechts 21 procent.

Nederland

ITU houdt ook elk jaar een ICT Development Index (IDI) bij waar een score aan landen wordt gegeven op basis van onder meer de infrastructuur, gebruik en kennis. Nederland staat op de index van 2013 op plek zeven terwijl Nederland het voorgaande jaar nog de vijfde plaats bezette. 2013 is het meest recente jaar.

De score van Nederland groeide wel licht van 8,36 naar 8,38, maar was niet genoeg om sterker groeiende landen voor te blijven.

"De grootste groep Europese landen zag hun IDI-score van 2012 naar 2013 afnemen", schrijft ITU in het rapport. "Deze trend is te zien bij landen die al een erg hoge ICT-ontwikkeling hadden, zoals Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Oostenrijk, en nu verzadigd raken wat betreft ICT-penetratie."

Computers en internet

ITU prijst Nederland in een rijtje met het Verenigd Koninkrijk (vijfde plek), Finland (achtste plek) en Luxemburg (tiende plek) om de uitmuntende infrastructuur, de goede kennis van inwoners en het hoge gebruik van ICT-diensten.

Het hoge percentage huishoudens met computers (95 procent) en het hoge percentage huishoudens met een internetverbinding (ook 95 procent) in Nederland wordt in het rapport nog uitgelicht.

Denemarken stootte in 2013 Zuid-Korea na lange tijd van de eerste plek. De Denen krijgen een score van 8,86.

Lees meer
Belkin-routers verliezen massaal internetverbinding door firmwarebug. Routers van de firma Belkin zijn in de loop van dinsdag massaal offline geraakt door vermoedelijk een fout in de firmware. Belkin heeft laten weten dat via het handmatig invoeren van dns-servers de internetverbinding is te herstellen, maar de precieze oorzaak is nog niet duidelijk.

Onder andere via Twitter regende het dinsdag klachten van bezitters van een Belkin-router. De helpdesk van Belkin in de VS raakte overbelast door het grote aantal storingsmeldingen. Diverse routermodellen hadden geen werkende internetverbinding meer, maar onduidelijk is nog hoeveel gebruikers zijn getroffen.

Belkin kwam in eerste instantie met een workaround. Daarvoor moet de gebruiker handmatig een statisch dns-adres invoeren, zoals Googles dns-servers 8.8.8.8 of 8.8.4.4. Enige tijd later liet Belkin weten dat de problemen waren opgelost zonder nadere details te geven. Routers die nog problemen hebben met de verbinding zouden na een herstart weer moeten functioneren.

Het bedrijf zegt nog te zoeken naar de precieze oorzaak van de problemen. Op onder andere Reddit wordt gespeculeerd over een fout in een recente firmware-update. Zo zouden de getroffen routers tevergeefs contact proberen te zoeken met het adres heartbeat.belkin.com, waarna mogelijk de dns-deamons in de routerfirmware vastlopen of niet langer correct functioneren.

Bron: Tweakers.nl Lees meer
Nederlands team is wereldkampioen robotvoetbal Op het wereldkampioenschap robotvoetbal heeft een team van de TU Eindhoven in de finale een Chinees team verslagen en is het daarmee de nieuwe wereldkampioen. Vorig jaar won China nog van het Nederlandse team.

Het robotvoetbalteam van de Technische Universiteit Eindhoven, Tech United, won eerder op donderdag al de halve finale van Portugal met 2-1. De daaropvolgende finale werd gewonnen met 3-2. Van de tien poulewedstrijden won het Nederlandse team er acht; een wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Vorig jaar verloor de TU Eindhoven nog in de finale nog van China. In 2012 was Nederland wel kampioen, na een finale tegen Iran.

Het wereldkampioenschap robotvoetbal, officieel Robocup geheten, is bedoeld om de ontwikkeling van robots te versnellen. Robots moeten geheel autonoom voetballen, al mogen ze tussen de wedstrijden door wel worden bijgesteld. De wedstrijd wordt sinds 1997 jaarlijks gehouden; vorig jaar was Nederland het gastland voor het kampioenschap.

Robocup

Lees meer
Belangrijk: Copyright informatie

Alle op deze site vastgelegde werken als HTML code, teksten, illustraties, afbeeldingen en foto's zijn copyrighted CIS of van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomiatiseerd gegevensbestand en of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij electronisch, mechanisch, door fotokopiëen, opnamen, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schrifelijke toestemming van C.I.S. Computers & Supplies.
Voor het overnemen van gedeelten van deze site in artikelen, readers en andere werken (artikel 16 Auteurswet) dient men zich te richten tot C.I.S. Computers & Supplies.