Inloggen

  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
image image image image

Op het wereldkampioenschap robotvoetbal heeft een team van de TU Eindhoven in de finale een Chinees team verslagen en is het daarmee de nieuwe wereldkampioen. Vorig jaar won China nog van het Nederlandse team.

Het robotvoetbalteam van de Technische Universiteit Eindhoven, Tech United, won eerder op donderdag al de halve finale van Portugal met 2-1. De daaropvolgende finale werd gewonnen met 3-2. Van de tien poulewedstrijden won het Nederlandse team er acht; een wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Vorig jaar verloor de TU Eindhoven nog in de finale nog van China. In 2012 was Nederland wel kampioen, na een finale tegen Iran.

Het wereldkampioenschap robotvoetbal, officieel Robocup geheten, is bedoeld om de ontwikkeling van robots te versnellen. Robots moeten geheel autonoom voetballen, al mogen ze tussen de wedstrijden door wel worden bijgesteld. De wedstrijd wordt sinds 1997 jaarlijks gehouden; vorig jaar was Nederland het gastland voor het kampioenschap.

Robocup

Waarom C.I.S.?

Voor 13:00 besteld, morgen in huis
offline afhalen en betalen in de winkel
online betalen en laten bezorgen
veilig betalen

TWITTERintel

microsoft

sbpi_us_rgb


ictwaarborg

Belangrijk: Copyright informatie

Alle op deze site vastgelegde werken als HTML code, teksten, illustraties, afbeeldingen en foto's zijn copyrighted CIS of van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomiatiseerd gegevensbestand en of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij electronisch, mechanisch, door fotokopiëen, opnamen, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schrifelijke toestemming van C.I.S. Computers & Supplies.
Voor het overnemen van gedeelten van deze site in artikelen, readers en andere werken (artikel 16 Auteurswet) dient men zich te richten tot C.I.S. Computers & Supplies.