Inloggen

  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
image image image image

EA geeft de Sims 2, inclusief alle uitbreidingspakketten, tijdelijk gratis weg. Gamers hebben tot 31 juli de tijd om het spel via Origin te downloaden door een speciale code in te voeren. Bezitters van de Sims 2 konden al gratis upgraden naar de Ultimate Edition.

EA beschrijft de stappen om gratis Sims 2 Ultimate Collection te downloaden op zijn site. Gamers dienen te beschikken over een Origin-client en kunnen bij de Games-tab de code 'I-LOVE-THE-SIMS' invoeren onder 'Productcode verzilveren'. Dit kan echter slechts tot 31 juli; daarna vervalt de actie.

Ze krijgen dan de Sims 2 met alle uitgebrachte uitbreidingspakketten. Daaronder zitten niet alleen de acht expansiepakketten als Nightlife, University, Pets en Seasons, maar ook de tien Stuff-pakketten als Celebration Stuff, Mansion & Garden, Happy Holiday Stuff en Glamour Life Stuff.

De Sims 2 werd in 2004 uitgebracht en in 2008 verscheen het laatste uitbreidingspakket. Het is een van de best verkopende titels ooit. Vorige week beëindigde EA de ondersteuning voor het spel; er komen dus geen patches meer voor uit.

Sims 2 Covers

Waarom C.I.S.?

Voor 13:00 besteld, morgen in huis
offline afhalen en betalen in de winkel
online betalen en laten bezorgen
veilig betalen

TWITTERintel

microsoft

sbpi_us_rgb


ictwaarborg

Belangrijk: Copyright informatie

Alle op deze site vastgelegde werken als HTML code, teksten, illustraties, afbeeldingen en foto's zijn copyrighted CIS of van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomiatiseerd gegevensbestand en of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij electronisch, mechanisch, door fotokopiëen, opnamen, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schrifelijke toestemming van C.I.S. Computers & Supplies.
Voor het overnemen van gedeelten van deze site in artikelen, readers en andere werken (artikel 16 Auteurswet) dient men zich te richten tot C.I.S. Computers & Supplies.