Inloggen

  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
  • CIS Aanbiedingen en Nieuws
image image image image

Mede door de piek rond onlineaankopen van Sinterklaascadeaus registreert Currence donderdag naar verwachting de 500-miljoenste iDeal-betaling. Een kwart van de aankopen voor pakjesavond vindt inmiddels online plaats.

Sinterklaas shopaholic

Het maandelijkse gebruik van iDeal ligt met 12 miljoen 20 procent hoger dan een jaar geleden. Twee jaar geleden werd de mijlpaal van 250 miljoen transacties bereikt en donderdag verwacht Currence, dat verantwoordelijk is voor iDeal, dat de 500-miljoenste betaling geregistreerd wordt, waarbij de Sinterklaasaankopen tot een eindspurt leiden. Tussen de 125-miljoenste en de 250-miljoenste iDeal-betaling zat zes jaar.

Bijna de helft van de mensen kiest volgens onderzoek van Currence voor internet om aankopen voor pakjesavond te doen om de drukte in de stad te ontlopen, terwijl 38 procent vooral lange wachtrijen bij kassa's wil vermijden en 26 procent vooral geen parkeerproblemen wil.

Woensdag gaf de Thuiswinkel-organisatie al aan dat webwinkels verwachten dat de gemiddelde omzet van de weken voor de feestdagen 47 procent hoger gaat uitvallen dan de omzet in de rest van het jaar. Vorig jaar was dat 42 procent. Bijna een derde van de webwinkels verwacht overigens dat klanten in de toekomst meer geld gaan uitgeven aan kerst- dan aan Sinterklaascadeaus.

Waarom C.I.S.?

Voor 13:00 besteld, morgen in huis
offline afhalen en betalen in de winkel
online betalen en laten bezorgen
veilig betalen

TWITTERintel

microsoft

sbpi_us_rgb


ictwaarborg

Belangrijk: Copyright informatie

Alle op deze site vastgelegde werken als HTML code, teksten, illustraties, afbeeldingen en foto's zijn copyrighted CIS of van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomiatiseerd gegevensbestand en of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij electronisch, mechanisch, door fotokopiëen, opnamen, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schrifelijke toestemming van C.I.S. Computers & Supplies.
Voor het overnemen van gedeelten van deze site in artikelen, readers en andere werken (artikel 16 Auteurswet) dient men zich te richten tot C.I.S. Computers & Supplies.